Gerechten met vis
Gebakken pangasius met mosterdsaus
Ingrediënten:
4 pangasiusfilets van 125 g
200 ml verse sinaasappelsap
4 eetlepels bloem
4 eetlepels olijfolie
1 ui
2 eetlepels grove mosterd
1/2 eetlepel suiker
2 eetlepels verse dille (fijngehakt)
allesbinder
zout en versgemalen zwarte peper
Bereiding:
Wrijf de pangasiusfilets in met 2...
Kabeljauw met romige paprikasaus
Ingrediënten:
1 pot geflambeerde paprika's (370 ml, uitgelekt).
250 g kabeljauwfilet in blokjes van 3 x 3 cm.
2 dl demi crème fraîche.
2 el fijngesneden peterselie.
300 g broccoli in roosjes.
zout, peper.
150 - 200 g pasta (penne).
1 el olijfolie
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 graden....
Scholfilets met spek en kaassaus
Ingrediënten:
2 el olie
500 g uien in ringen
125 gr champignons, in plakjes
12 salieblaadjes
4 scholfilets
5 dl melk
2 zakjes kaassaus
Bereiding:
In olie ui +- 10 min. zachtjes bakken. Champignons toevoegen en ca. 2 min. meebakken. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Katenspek in een...
Visschotel met mosterd yoghurtsaus
Ingrediënten:
1 grote ui
2 lente-uitjes
1 groene paprika
250 gr champignons
60 gr boter
600 gr kabeljauwfilet
zout, peper
paprikapoeder (mild)
2 eetlepels bloem
3 eetlepels paneermeel
voor de saus:
15 gr boter
1 flinke eetlepel bloem
2 dl melk
2 theelepels bouillonpoeder
1 eetlepel mosterd
2 dl...
Witlof met zalm in room (koolhydraat arm)
Ingrediënten
200 gram gerookte zalm
4 struikjes witlof
50 ml slagroom
50 gram roomkaas
1/2 theelepel groentebouillon poede r
75 gram geraspte kaas
1 eetlepel dille
Bereiding
Snijd de kontjes en de pit (bittere deel) uit de witlof, verwijder eventueel bruine stukjes en...