Gerechten met vis

Gebakken pangasius met mosterdsaus

Ingrediënten: 4 pangasiusfilets van 125 g 200 ml verse sinaasappelsap 4 eetlepels bloem 4 eetlepels olijfolie 1 ui 2 eetlepels grove mosterd 1/2 eetlepel suiker 2 eetlepels verse dille (fijngehakt) allesbinder zout en versgemalen zwarte peper   Bereiding: Wrijf de pangasiusfilets in met 2...

Kabeljauw met romige paprikasaus

Ingrediënten: 1 pot geflambeerde paprika's (370 ml, uitgelekt). 250 g kabeljauwfilet in blokjes van 3 x 3 cm. 2 dl demi crème fraîche. 2 el fijngesneden peterselie. 300 g broccoli in roosjes. zout, peper. 150 - 200 g pasta (penne). 1 el olijfolie   Bereiding: Oven voorverwarmen op 200 graden....

Scholfilets met spek en kaassaus

Ingrediënten: 2 el olie 500 g uien in ringen 125 gr champignons, in plakjes 12 salieblaadjes 4 scholfilets 5 dl melk 2 zakjes kaassaus   Bereiding: In olie ui +- 10 min. zachtjes bakken. Champignons toevoegen en ca. 2 min. meebakken. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Katenspek in een...

Visschotel met mosterd yoghurtsaus

Ingrediënten: 1 grote ui 2 lente-uitjes 1 groene paprika 250 gr champignons 60 gr boter 600 gr kabeljauwfilet zout, peper paprikapoeder (mild) 2 eetlepels bloem 3 eetlepels paneermeel voor de saus: 15 gr boter 1 flinke eetlepel bloem 2 dl melk 2 theelepels bouillonpoeder 1 eetlepel mosterd 2 dl...

Witlof met zalm in room (koolhydraat arm)

Ingrediënten 200 gram gerookte zalm 4 struikjes witlof 50 ml slagroom 50 gram roomkaas 1/2 theelepel  groentebouillon poede r 75 gram geraspte kaas  1 eetlepel dille Bereiding Snijd de kontjes en de pit (bittere deel) uit de witlof, verwijder eventueel bruine stukjes en...