Pannenkoek gerechten

Spinazieflensjes met kaas-tomatensaus

Ingrediënten: 200 g spinazie. olie. 150 g bloem. zout, peper. nootmuskaat. 2 eieren. 1/2 l melk. 40 g boter. voor de saus: 4 plakjes ontbijtspek. 2 dl kant-en-klare tomatensaus.  1 tl gedroogde basilicum. 3 el crème fraîche. 100 g geraspte belegen Goudse kaas   Bereiding: Was de spinazie...

Pannenkoektaart

Ingrediënten: 200 g zelfrijzend bakmeel, gezeefd zout, 2 eieren, 9 dl melk 3 el zonnebloemolie 40 g boter of margarine 1 gesnipperde ui 1 rode paprika, in blokjes 250 g broccoli, grof gehakt 150 g schouderham, in reepjes 3 el bloem 150 g verse roomkaas met knoflook 1/2 kruidenbouillontablet 150...