Pannenkoek gerechten
Spinazieflensjes met kaas-tomatensaus
Ingrediënten:
200 g spinazie.
olie.
150 g bloem.
zout, peper.
nootmuskaat.
2 eieren.
1/2 l melk.
40 g boter.
voor de saus:
4 plakjes ontbijtspek.
2 dl kant-en-klare tomatensaus.
1 tl gedroogde basilicum.
3 el crème fraîche.
100 g geraspte belegen Goudse kaas
Bereiding:
Was de spinazie...
Pannenkoektaart
Ingrediënten:
200 g zelfrijzend bakmeel, gezeefd
zout, 2 eieren, 9 dl melk
3 el zonnebloemolie
40 g boter of margarine
1 gesnipperde ui
1 rode paprika, in blokjes
250 g broccoli, grof gehakt
150 g schouderham, in reepjes 3 el bloem
150 g verse roomkaas met knoflook
1/2 kruidenbouillontablet
150...